1.10.2008. – 3. maketarski kup Crna kraljica

1.10.2008. – 3. maketarski kup Crna kraljica

6. rujna 2015.
/ / /
Comments Closed

Ovogodišnji 3. maketarski kup Crna kraljica održan je 20. rujna 2008. u Osnovnoj školi Gračani, Gračani 4a, Zagreb u organizaciji Maketarskog kluba Grunf i Hrvatske udruge vojnih minijaturista, u suradnji s našim Klubom 다운로드.

Ako izuzmemo činjenicu da smo zaboravili J dva modula u Klubu (pa se po njih vraćali u Klub i opet prema Gračanima), ovaj put smo se odlično pripremili i cijela priprema i raspremanje modularne makete su bili „kao po špagici“ 다운로드.

U maloj sportskoj dvorani koja nam je dodijeljena postavili smo modularnu maketu od ukupno 13 modula. Uz module u vlasništvu Kluba, svoje uratke su pokazali Dubravko Kuhta (modul „Pilana Gladni medo“) i Mario Slaviček (modul „Čušpajz“) 다운로드. Iako naš dio izložbe nije imao natjecateljski karakter, preko nekoliko stotina posjetitelja je pogledalo naše module po kojima su vozili modeli vojnih vlakova 유튜브 음악만 다운로드. Bila je to prilika za sastavljanje duljih kompozicija koje inače nemaju prilike voziti u punom sastavu. Po modulima je bilo postavljeno dosta modela vojnih vozila, a u posebnom „statičnom“ izložbenom dijelu prikazani su modeli vojnih kompozicija u mjerilima 1:87 i 1:160 다운로드.

Atmosferu s izložbe možete pogledati na priloženim fotografijama naših članova Renata Bašneca i Dragutina Staničića, a nadamo se da je to početak suradnje i zajedničkih izlaganja 다운로드.

Comments are closed.

Copyright © 2022 KZMZ. Designed by zagreb235.