11.4.2011. – Održan je X Susret

11.4.2011. – Održan je X Susret

6. rujna 2015.
/ / /
Comments Closed

Zimski X susret održan je 27.11. 2010. u prostorijama ZZTK. Tema Susreta bila je “Amerika i 150 godina željeznica u Hrvatskoj” 다운로드.
U tri vitrine izlagali su Klub, članovi i prijatelji Kluba: Dragutin Staničić, Željko Sestrić, Berislav Komac, Davor Vinčić, Nenad Marold, Mario Slaviček, Oliver Tržok, Borislav Rajčević i Hrvoje Raukar 우분투 포 폰 다운로드.
U sklopu modularne makete izloženo je 11 modula, od toga 8 klupskih i
3 modula naših članova: Dražena Bijelića i Berislava Komca. Posebno interesantan bio je veliki gradski modul našeg člana Dražena Bijelića, sa voznim modelima zagrebačkih tramvaja 다운로드!
Uz to, izložena je klupska N maketa sa modelima HŽ vozila, kao i maketa našeg člana Dubravka Kuhte; na podu je vozila ”segmentna”
maketa u mjerilu “0”, sa klupskim modelima HŽ-a 갤럭시노트 이미지.
Jedan od najzanimljivijih detalja sa cijelog susreta bila je svakako i Tombola, održana po prvi puta, a koja je doprinijela odličnoj atmosferi i promociji Kluba 배따라기. Dobitnici koji nisu bili u mogućnosti odmah preuzeti svoje nagrade, naknadno su to mogli napraviti putem klupske web stranice, te uz svesrdnu pomoć Borislava Rajčevića 다운로드.
Za kraj, važno je napomenuti, da su se po prvi puta u sklopu Susreta pridružili i maketari iz HUVM – Hrvatske Udruge Vojnih Minijaturista, te izložili veći broj odličnih diorama sa vojnom tematikom, u sklopu čega je održano i maketarsko natjecanje s odabirom najbolje diorame 다운로드.

Comments are closed.

Copyright © 2022 KZMZ. Designed by zagreb235.