12.9.2013. – Izložba “Vlakovi za velike i male” u Zavičajnom muzeju Slatina

12.9.2013. – Izložba “Vlakovi za velike i male” u Zavičajnom muzeju Slatina

6. rujna 2015.
/ / /
Comments Closed
U sklopu proslave Dana grada i 716. obljetnice spomena imena Slatina, Klub je u Zavičajnom muzeju Slatina u terminu od 31.8 매입매출장부. do 22.9.2013. godine organizirao izložbu pod nazivom “Vlakovi za velike i male”.
Izložba je dio projekta ”Od carske željeznice do održivog razvoja turizma Szentlörinc-Slatina-Našice”, u sklopu kojeg su održani i ”Slatinska dobrodošlica” – scenski prikaz dolaska vlaka iz 1895 올드팝 다운로드. godine, mimohod u kojem su sudjelovala brojna kulturno-umjetnička društva, mažoretkinje, limena glazba, obilazak parka 136. slatinske brigade u kojem je održan sajam ”Kako su radili naši stari”, a sve je završilo glazbeno-scenskim programom ”Slatinske slike”, koji je bio rekonstrukcija svečanosti dolaska prvog vlaka Carske željeznice u Slatinu 홈택스 세금계산서 다운로드. Cijeli program bio je u stilu 19. stoljeća s kostimiranim glumcima, statistima, glazbenicima, plesačima i pjevačima.
Izložbu su otvorili i posjetili gradonačelnik Grada Slatine Ivan Roštaš, te zamjenica župana Virovitičko-podravske županije Sanja Bošnjak i predsjednik Gradskog vijeća Grada Našica Josip Miletić te gradonačelnik Szentlörinca Mark Györváry koji je stigao vlakom zajedno s ostalim putnicima iz Mađarske 다운로드. Klub je na otvaranju predstavljao naš član Vjekoslav Suton.
U pripremi i postavljanju izložbe sudjelovali su naš predsjednik Mario Slaviček, Dragutin Staničić s dijelom svoje bogate kolekcije modela i predmeta koji prikazuju razvoj željeznice na našim prostorima, te Vjekoslav i Branimir Suton 가을안부.

Comments are closed.

Copyright © 2022 KZMZ. Designed by zagreb235.