15.9.2012. – Crna Kraljica 2012.

15.9.2012. – Crna Kraljica 2012.

6. rujna 2015.
/ / /
Comments Closed

Maketarskim kupom «Crna Kraljica» u organizaciji Hrvatske udruge vojnih minijaturista (HUVM) su, kao već nekoliko prethodnih godina, započele jesenske izlagačke aktivnosti našega Kluba 다운로드. Na ovom okupljanju, sedmom po redu, uz 119 maketara iz europske regije i nekoliko klubova koji se bave srodnom tematikom predstavio se i naš Klub.

Članovi Kluba su, kao i prethodnih godine) izložili 16 modula (na žalost, prostor ne dozvoljava više) iz serije «Zagorski bregi» složene u kružnom rasporedu 다운로드. Brojni posjetitelji su mogli razgledati vrhunski izrađene željezničke makete (module) kojima su vozile putničke i teretne kompozicije i, uz skelu koja je povremeno prevozila autobus preko rijeke, uživiti se u «minijaturni život» izložaka 다운로드. Naravno, svega toga ne bi bilo bez velikog zalaganja brojnih članova koji su se uključili u pripreme, transport, dežurstva, postav i raspremu. Ovisno o tipu aktivnosti uvijek su «crnčila» barem dva člana Kluba (makar je na papiru bio i veći broj, ali kao što je poznato, papir trpi svašta), a u svjetlijim trenucima i njih petorica, da bi se u doba podjele besplatnog graha taj broj popeo na dvoznamenkasti 아리따움 매거진 다운로드! 🙂 Izuzevši malih problema oko navigacije (pa zar škola nije kod crkve!?), kao i vrlo rastezljivom pojmu 19:00 sati, sve drugo je išlo kao po urici 가디언즈오브갤럭시! 🙂

Ne smijemo zaboraviti zahvaliti i odati priznanje Hrvatskoj udruzi vojnih minijaturista na pozivu za izlaganje kao i na besprijekornoj organizaciji cijelog događanja 250만.

Slijedeći tradiciju, organizator je dodijelio nagradu za najbolji rad viđen očima vojnih minijaturista. Ove godine je dobitnik priznanja bio Mario Slaviček za svoj modul «(Ne)sretni Dudek i Regica» 다운로드.

Kako je izgledalo ovojesensko događanje trećim okom Dragutina Staničića u OŠ Gračani možete doživjeti u sljedećih nekoliko fotografija 다운로드. Nadamo se da ćete nas posjetiti na Crnoj Kraljici 2013, a da bi izdržali do tada, pozivamo Vas na XIV Susret  željezničkih modelara 24.11.2012., subota,  od 10-18 sati na Trgu žrtava fašizma 11 u Zagrebu 다운로드.

Tekst napisao i za njega moralno i materijalno odgovara organizator ovogodišnjeg crnokraljičinog «crnčenja» (Dubravko Kuhta) 챔피언 고화질 다운로드.

 

Comments are closed.

Copyright © 2022 KZMZ. Designed by zagreb235.