16.5.2009. – VII. Susret željezničkih modelara

16.5.2009. – VII. Susret željezničkih modelara

6. rujna 2015.
/ / /
Comments Closed

U subotu 16. svibnja 2009. održali smo tradicionalni VII Susret željezničkih modelara. Prostor i radno vrijeme bili su također tradicionalni – prostorije ZZTK na Trgu žrtava fašizma 14 u vremenu od 10 do 18 sati 윈도우 7 usb 다운로드.

Ovaj puta je tema bila “Intermodularni transport” i izlošci u vitrinama i dio modula bili su prilagođeni toj temi 다운로드. Centralni izložak bili su moduli Borne Abramovića, koji je na površini dva modula dimenzija 2 x 1 m napravio kontejnerski RO-LA terminal. Kamioni su vozili oko i ispod terminala, kontejneri se prekrcavali potpuno funkcionalnom dizalicom … a sve to po „pravilima struke“, a opet toliko jednostavno da su i naši najmlađi članovi mogli upravljati tim dijelom modularne makete 다운로드. Svi ostali privatni moduli koji su izloženi prikazani su po prvi puta na našem Susretu.

Nova je bila i maketa “pizza” Berislava Komca, koja je privukla veliku pažnju i pokazala kako je moguće i H0e modele provoziti na malom prostoru veličine kutije za dostavu pizze 드림오리진 다운로드. Kao protuteža toj najmanjoj izloženoj maketi, po podu je opet vozio naš LGB.

Burzovni dio je bio iznimno bogat i ponuda se raširila na veći dio podrumskog kafića 다운로드. Broj posjetitelja je bio nešto manji, jer je bio izborni vikend i vrijeme je bilo prekrasno. Sve u svemu, jako smo zadovoljni i veselimo se VIII Susretu planiranom za jesen 다운로드!

« od 2 »

Comments are closed.

Copyright © 2022 KZMZ. Designed by zagreb235.