27.11.2008. – V. Susret željezničkih modelara

27.11.2008. – V. Susret željezničkih modelara

6. rujna 2015.
/ / /
Comments Closed

Iako malo kasnimo, evo i osvrta na V Susret željezničkih modelara održan 10. svibnja 2008. u prostorima ZZTK u terminu 10-18 sati 찬송가 mp3 다운로드. Glavna „zvijezda” bila je modularna maketa u punoj duljini, sa šestmodula koje su izradili naši članovi: Dražen Bijelić, Zoran Crnko, Roland Gazibara, Berislav Komac i Dubravko Kuhta 파랜드 택틱스3 다운로드. Maketa je pokrila 2/3 raspoloživog prostora uz zidove prostorije u prizemlju, tako da smo se približili najvećoj duljini modularne makete koju omogućuje trenutno raspoloživi izložbeni prostor fifa 15.

Pored modularnih „Zagorskih brega” napunili smo rekordne četiri vitrine s izlošcima. Od novih izlagača ističemo Borisa i Ronalda Sataića s modelima H0, te Krešimira Blaznika i Davora Čuturaša koji su svojim Maerklin modelima napunili cijelu vitrinu 다운로드!

Burzovni dio za kupnju, prodaju i razmjenu u podrumu i ovaj put uspješno je organizirao Nikola Kolarek, tako da su se mnogi vratili kući ozarenih lica i punih vrećica 다운로드. Nadamo se da će bar dio tih kupovina rezultirati nekim budućim maketama i modulima J.

Autor fotografija je Renato Bašnec 오늘도 빛나는 너에게 mr 다운로드. (DV)

Comments are closed.

Copyright © 2022 KZMZ. Designed by zagreb235.