27.11.2008. – VI. Susret željezničkih modelara

27.11.2008. – VI. Susret željezničkih modelara

6. rujna 2015.
/ / /
Comments Closed

Unatoč oluji u petak za vrijeme priprema i hladnom vremenu u subotu, održali smo naš jesenski Susret željezničkih modelara rsync. Ljubitelji željezničkog modelarstva, maketarstva i pravih željeznica mogli su 22.11.2008. na uobičajenoj lokaciji na Trgu žrtava fašizma 14 u Zagrebu u vremenu od 10-18 sati pogledati izložbeni dio u prizemlju ili nadopuniti svoju kolekciju modela i ostalog pribora za izgradnju maketa željeznica u podrumu ili – jednostavno popiti kavu i družiti se s istomišljenicima uz zajedničke teme 다운로드.

I ovaj put je bila izložena modularna maketa „Zagorski bregi” s većinom modula koji su u ovom času u voznom stanju 다운로드. Novi su bili kratki, ali vrlo duhovito detaljiziran modul „Schengen” i visinom impozantni „Munjara Duboki vir”, oba djelo Dubravka Kuhte 포에버영 다운로드. Uz Dubravka, od članova Kluba module su još izložili i Zoran Crnko, Berislav Komac i Mario Slaviček.

U vitrinama je bio izložen Maerklin Davora Čuturaša, LGB Dubravka Kuhte i Dragutina Staničića, stotinjak godina star model željeznice Renata Bašneca (vozi na pravi parni pogon!), N modeli željeznica i H0 vozila Ivana i Željka Šinka, modeli vozila Marka Pavletića, H0 modeli Hrvoja Raukara, H0 vojna željeznička i cestovna vozila i uskotračne kompozicije Berislava Komca 다운로드.

Antun Urbić je prezentirao Faller Car System dorađen digitalnim upravljanjem. Kamioni, autobusi i jedan Jaguar bili su apsolutni hit među posjetiteljima, koji su se oduševili paljenjem žmigavaca, svijetla u kabini i ispred vozila, te kočenjem prilikom održavanja razmaka među vozilima 마스터 캠 2017.

Od novih maketa prikazana je N maketa Marijana Dudaša, koju su izgradili Dragutin Staničić i Renato Bašnec.

Po podu je vozio naš Bachmann u mjerilu IIm, a premijeru je imao i novi klupski letak 다운로드.

Autori fotografija su Renato Bašnec i Dragutin Staničić. (DV)

Comments are closed.

Copyright © 2022 KZMZ. Designed by zagreb235.