09.12.2010 Četvrtak

09.12.2010 Četvrtak

8. rujna 2015.
/ / /
Comments Closed
…i unatoc visokog vodostaja Save, unatoc prometnim cepovima, unatoc “hirovitog vremena” nekolicina clanova ipak se nasla u prostorijama kluba da nesto napravi 캡쳐원 스타일 다운로드. Nino kao obicno – vjeran svojim portalima – sredio ih je jos nekoliko. Darko je slagao alat kako bi ga bilo lakse naci, Kristijan je pomagao gdje god je trebalo, ja Nikola –  primio se sanacije nedavne nezgode koja je mogla proci i gore 다운로드. Na srecu nije. Nova cestica je postavljena, kako je predlozio Gdin. Impric – preostaje dotjerivanje za gosp. “Faller Car”. Konstatirano je i to kako se takove nezgode vise ne smiju dogadjati jer ce se onda morati poceti sve graditi “under ground” 뱀파이어와의 인터뷰. Bilo kako bilo – bilo nam je zabavno.
Veseli li se netko sljedecem cetvrtku – dakako, isti danasnji sljakeri…a da, Dragec, alias Dacho, Alias “Bip-Bip” nam je nedostajao 다운로드. Nadamo se samo, da ga nismo razocarali sa danasnjim ucinkom. Uostalom i fotkice imaju rijec.

Autor texta i fotkica, moja malenkost – “herr fleischmannich” alias “piccolo” alias “svedjanin” alias “NB”
Neki zlobnici govore da ekipa koja radi nedjeljom te ona koja radi četvrtkom, su ko dečki iz crtiča “Aje to”, a to je zbog toga što su umjetnici rijetko shvaćeni ozbiljno za njihovog života 다운로드. Činjenica je da ponekad rušimo ono što je prehodna ekipa napravila, ali krajnji rezultat je uvijek više nego dobar. Ljudima koji ništa ne rade najlakše je pljuvati po učinjenom i tako sebe uzdizati, no morate znati da je naše geslo napravi bolje djelom, a ne pustim riječima 고백부부10회.
 
Autor teksta: Reno
Autor fotki: Nikola
 

 

Comments are closed.

Copyright © 2022 KZMZ. Designed by zagreb235.