Školica 06.06.2009. – Tko planira, taj i vozi!

Školica 06.06.2009. – Tko planira, taj i vozi!

8. rujna 2015.
/ / /
Comments Closed

Ako ste mislili – kao neki od polaznika Školice – da ćemo odmah na početku uzeti čekić i čavliće u jednu, a tračnice u drugu ruku i započeti posao s prikucavanjem pruge u dasku, prevarili ste se 다운로드! Kao i u većini ostalih poslova, svako vrijeme uloženo u dobro planiranje štedi nekoliko puta više vremena pri izvedbi posla.

 

Stoga su se i naši „školarci“ prihvatili olovke i papira 다운로드. Svatko od njih je trebao nacrtati jedan modul – to je ono što im je bilo blisko i što su mogli vidjeti na izložbi u Tehničkom muzeju. Pri tom su naučili nekoliko stvari 오프라인 영어 사전 다운로드. Ideje su odlična stvar i dobro je da ih ima puno, ali treba voditi računa i o ograničenjima. Nije lako na papir koji predstavlja modul dimenzija 1 x 0,5 m staviti i cestu i vodu i putni prijelaz i šumu i brdo i polje i tko zna što još J 다운로드! A između svega toga treba voziti i vlak …

 

Sva sreća da je bilo keksa i sokova, jer se atmosfera „usijala“ od razmišljanja i osmišljavanja krajolika 나그네 설움. Dečki će imati o čemu razmišljati za vrijeme ljetne pauze, a slijedeći termin Školice zakazan je krajem rujna, kad se svi vrate s ferija, „prava“ škola ponovno započne i svi budu spremni za nove modelarske izazove 다운로드!

Comments are closed.

Copyright © 2022 KZMZ. Designed by zagreb235.