Školica 23.05.2009. – Počelo je, počelo!

Školica 23.05.2009. – Počelo je, počelo!

8. rujna 2015.
/ / /
Comments Closed

Nakon duljeg dogovaranja oko početka naše Školice, okupili smo se u subotu 26. svibnja u Klubu! Voditelj Školice Borna Abramović i naših 11 polaznika željnih modelarskih i maketarskih znanja: Patrik, Dino, Vedran, Matej, Borna, Jakov, Kristijan, Ivan, Luka, Samuel i Leon 다운로드.

Uvodni termin bio je posvećen, kao što možete i pretpostaviti, uvodnim temama 샤이니 초연 다운로드. Naši mali budući „velemajstori“ željezničkog modelarstva čuli su nešto o povijesti ovog hobija, mjerilima, sistemima i proizvođačima modela željeznica 다운로드. Ispričali smo im i što će raditi u Školici, a onda je uslijedila i prva pauza uz peciva i sokove, te malo igre po klupskoj maketi.

Nakon pauze smo ispričali i praktično pokazali elemente zaštite na radu pri korištenju modelarskih alata i pribora 다운로드. Dobar modelar mora znati koristiti alat, ali sigurnost mora biti na prvom mjestu. Alat koji će se koristiti u Školici izabrat ćemo primjereno uzrastu naših polaznika,a  uz njih će u svakom trenutku biti Voditelj Školice i njegovi suradnici kad se za to pokaže potreba jre 7.

Comments are closed.

Copyright © 2022 KZMZ. Designed by zagreb235.