Subota, 12.5.2007.

Subota, 12.5.2007.

8. rujna 2015.
/ / /
Comments Closed
Naša Školica je započela 다운로드!
Uspješno!
Svi su prsti cijeli i na broju! 🙂

U ranu zoru, zamalo da smo probudili pijetle, sastalo se je čelništvo kluba oboružano metlama i krpama i pripremilo sve za početak Školice 다운로드! A niti polaznici nisu zaostali, svi su se sakupili već prije 9 sati, tako da smo počeli točno po voznom redu!

Polaznici Školice su:

Lovro (6,5 godina)
Jan Mark (7)
Leon (10)
Luka (11)
Matija (11)
Blaž (12)
Leo (12)
Ivan (13)

Uz neke sitne organizacijske teškoće (ali je srećom pomogao jedan tata – radilo se o užini!) i kratkog upoznavanja polaznika, započeli smo s naše prve dvije teme:
1 믿음 의 승부 다운로드. Uvod u željezničko modelarstvo
2. Zaštita na radu

Uvodom smo polaznike upoznali s kratkom poviješću razvoja željeznice i poviješću stvaranja i razvoja željezničkih modela i maketarstva 한셀 2018 다운로드. Kroz mjerila smo se od velikih željeznica (M 1:1) smanjili do malih i zadržali se na mjerilu 1:87, popularno nazvanim H0.
Uz mjerila je, naravno, bilo potrebno naučiti ispravno mjeriti i prenositi te mjere u naše umanjeno mjerilo 쇼미더머니777 9회 다운로드. Savladalo se mjerenje metrom, ali i pomičnim mjerilom, bilo je malo teže, ali je išlo. Znanje matematike iz škole je dobro došlo, bez toga ne bismo ništa postigli 피어1 다운로드! 🙂
A nakon toga, užas, zaštita na radu! No, nije vrag crn toliko koliko se misli! Na kraju je bilo i veselo. Trebalo je zabiti čavlić (i pri tome sačuvati cijele prste), iščupati ga vana, u tu rupicu uviti vijak, ispiliti neko drvce, malo ga obraditi turpijom i brusnim papirom… 다운로드. uglavnom, kroz te male aktivnosti su se polaznici upoznali sa sigurnim načinom rada s alatom i priborom koji se najčešće pojavljuje u modelarenju i maketarenju 어린이 동화 다운로드.
Na kraju smo pogledali kratak dokumentarni film o gradnji makete, jer u sljedeću subotu doista počinjem s ozbiljnim poslom, s gradnjom naše školske makete 포켓몬스터 xy 게임 다운로드.
Još malo pa ćemo objaviti i taj nacrt, za sada je još tajna (bilo je malo natezanja oko toga tko će izraditi koju kućicu, onu s dimnjakom, onu….) 다운로드. U subotu ćemo sve dogovoriti i započeti s radom!


Uvod…

…čekić…

…izvijač…

…pila…

Comments are closed.

Copyright © 2022 KZMZ. Designed by zagreb235.