Subota, 15.09.2007.

Subota, 15.09.2007.

8. rujna 2015.
/ / /
Comments Closed
Škola je počela prije nešto dana, a danas i naša Školica 다운로드!
Unatoč pauzi od tri mjeseca, izgledalo je kao da smo se zadnji puta vidjeli prošle subote. Svi su stigli na vrijeme osim Luke, ali to već znamo da je on spavalica 다운로드! 🙂
Sve po starom, osim da je ekipa sada starija. I najmanji su krenuli u školu! Sada su pokriveni svi razredi, od prvog do osmog!
Naša maketa! 다운로드?
Napreduje!
Prvi posao je bio razmotati nacrt u mjerilu 1:1, napraviti tlocrte objekata i rasporediti ih. Nakon toga je jedna skupina izrađivala i postavljala podloge za objekte, drugi su dovršavali postavljanje pluta za prugu (nooo, konačno je i to završeno!), a treća ekipa se bacila na posao da konstruira i izvede cestu 다운로드. Četvrti su završavali dio na koji će doći šupa za lokomotive. Doista monogo posla, radilo se toliko da je bila samo jedna pauza, to nikome nije smetalo 원펀맨 애니 다운로드.
Na kraju radnoga dana lutirja! Brojevi svih kućica u klupsku kapu i onda uzvlačenje….. . napeto, tko će dobiti koju kutiju!? Bilo je veselo, ali i najpravednije, a na kraju je uslijedila i međusobna razmjena, nekome je nešto bilo preteško, nekome nešto drugo zanimljivije, ali su kući svi otišli zadovoljni 다운로드. Vidjet ćemo kako će izgledati kućice, rok je mjesec dana, no, mislim da će to biti završeno i puno prije roka!
Toliko o ovoj suboti, a sada slike 문명과 수학 다운로드! Ipak je lakše gledati nego čitati! 🙂

Na desetinku mm 고인돌!

Polako, preciznom, oprezno 다운로드!

Svaki dio točno prema nacrtu 크롬 웹 페이지 다운로드!

Ništa bez pomoćnika!

Radi se sto na sat!

Kako se toga nismo sjetili!?

Nište bez pomoći voditelja! 🙂

Brojevi su izvučeni, tko je imao više sreće!? 🙂

Comments are closed.

Copyright © 2022 KZMZ. Designed by zagreb235.