Subota, 16.6.2007. (zadnja prije ljeta!) :-(

Subota, 16.6.2007. (zadnja prije ljeta!) :-(

8. rujna 2015.
/ / /
Comments Closed
Subota, posljednje druženje prije ljetnih praznika 2016 연하장 다운로드!
Izvještaj odmah na početku: NISMO USPJELI NAPRAVITI DA VLAK DANAS PROVOZI! Nema veze, maketa neće pobjeći, pričekat će jesen i nastavak Školice 해리포터 한글 자막 다운로드. Možda u međuvremenu neki pauk isplete svoju mrežu i olakša izradu reljefa! 🙂
Svi su prionuli poslu, bila su svega dva odmora, kratka. Nekolicina nije željela sići na drugu pauzu, ostali su raditi 다운로드.
Ovoga puta se postavljala trasa pruge (ono što se prošli puta nije stiglo), izrezivalo i lijepilo pluto kao podloga za tračnice i dotjerivali još poneki detalji na konstrukciji makete mysql world database. Svi su bili aktivni, a nedostajao nam je Lovro.
Do sada su svi polaznici Školice ovladali korištenjem osnovnoga alata, a neki su se specijalizirali za pojedine radne procese: čim je potrebno napraviti neki vijčani spoj, Tin pojuri po sapun i dobro namaže vijak kako bi ga lakše uvili u drvo 고해상도 이미지! Blaž je postao specijalista za rezanje ubodnom pilom, Ivanu je turpijanje priraslo srcu, a čim je potrebno nešto precizno izmjeriti i nacrtati, tu je Matej (zna se tko u školi ima peticu iz matematike) 다운로드. Drugi se još nisu specijalizirali za nešto posebno, ali, tek smo na prvoj trećini gradnje makete, ima vremena i poslova.
Toliko za sada, još nekoliko fotografija prije ljetnog odmora, a onda ponovo u jesen, naš sljedeći sastanak je 15.09.2007., u 9 sati u jutro, naravno, to je i opet subota labview linx! 🙂

Radilo se u svakome kutku kluba 유행가 다운로드!

Trakice pluta za podlogu pruge 다운로드.

Svatko doprinosi na svoj način 다운로드!

Ovdje se traži preciznost i puno ruku!

Sve trake su iste širine, 2 cm! 🙂

A što radi „protivnički „ tabor!? 🙂

Niti previše, niti premalo ljepila!

Stege svih vrsta…..

Na ravnome je lakše!

Leon, Leo, Matija, Luka, Matej, Ivan, Tin, Blaž

Nedostaju Lovro i Jan, mama ga je ranije odvela! :

Krug je gotovo zatvoren!

 

Comments are closed.

Copyright © 2022 KZMZ. Designed by zagreb235.