Tim ”El Peso” na V. Konvenciji željezničkih modelara američke tematike u Rodgau kraj Frankfurta

Tim ”El Peso” na V. Konvenciji željezničkih modelara američke tematike u Rodgau kraj Frankfurta

23. studenoga 2015.
/ / /
Comments Closed

Tim “El Peso”, sastavljen od četvorice članova KŽMZ – Dubravko Kuhta, Borislav Rajčević, Oliver Tržok i Davor Vinčić – bio je među izlagačima na V. Konvenciji željezničkih modelara američke tematike koja se svake druge godine održava u mjestu Rodgau kraj Frankfurta u Njemačkoj, a ove godine je održana 24 유안타증권 티레이더 다운로드. i 25. listopada.

Nakon projekta koji je trajao gotovo dvije godine, te četiri tjedna nakon povratka s izložbe potrebna da se članovi ekipe raspakiraju, vrate u normalni svakodnevni radni ritam, srede dojmove i dovrše web stranice svog projekta, jednoglasni zaključak tima ”El Peso” je da se trud isplatio 배포 피어!

Maketa je imala središnju poziciju u izložbenom prostoru, vlakovi su vozili bez bilo kakvih problema, zvučni i pokretni efekti su učinili svoje tako da su i organizatori i publika bili zadovoljni, a pohvale su “pljuštale” 엔터 더 건전 다운로드.

Web stranice projekta su ovaj vikend završene, pa vas ekipa ”El Peso” sve poziva da pogledate kako je to sve izgledalo od ideje do realizacije (engleski jezik):

http://www.boki.com.hr/elpeso

A ovo je link na web stranice Konvencije:

http://www.us-convention-brd.de/

Ovom kratkom osvrtu dodajemo i izbor iz fotografija koje je ekipa ”El Peso” snimila na putu u Rodgau i na Konvenciji hpjmeter.

Comments are closed.

Copyright © 2022 KZMZ. Designed by zagreb235.