Dojmovi sa izložbe KŽMZ na Zagreb Auto Showu

Dojmovi sa izložbe KŽMZ na Zagreb Auto Showu

7. travnja 2016.
/ / /
Comments Closed

Sajamska priredba Zagreb Auto Show otvorena je u utorak 5. travnja, a srijeda 6. travnja bio je prvi ”udarni dan” kada su vrata Zagrebačkog Velesajma bila otvorena za posjetitelje u punom radnom vremenu od 10.00 do 21.00 sat 아이패드 네이트온 다운로드.

Izložbu KŽMZ – Kluba željezničkih modelara Zagreb samo u prijepodnevnim satima razgledalo je nekoliko stotina posjetitelja, većinom odraslih ali je bilo i djece predškolske i školske dobi 다운로드. Mnogi od njih su pokazali zanimanje za naš hobi i raspitivali se o tehničkim detaljima, cijenama modela i mogućnostima nabave. Stoga početak izložbe možemo smatrati uspješnim 다운로드.

U ovom kratkom izvještaju objavljujemo i svojevrsnu foto-kronologiju priprema za izložbu te prve dojmove u slici i riječi o ugođaju u našem skromnom kutku Kineskog paviljona 비행기 사진. Autori fotografija su Dragutin Staničić, Rudolf Lovnički, Toma Bačić i Stanko Budisavljević.

Podsjećamo, velesajamska priredba Zagreb Auto Show je otvorena do nedjelje 10 다운로드. travnja. Naša izložba se nalazi u paviljonu 11c, a vrijeme za posjete je

  • u četvrtak 7. travnja od 10.00 do 21.00 sat
  • u petak 8 다운로드. travnja od 10.00 do 23.00 sata
  • u subotu i nedjelju 9. i 10. travnja od 9.00 do 21.00 sat

POSJETITE NAS – OBIŠČITE NAS – VISIT US – BESUCHEN SIE UNS 다운로드!

Comments are closed.

Copyright © 2022 KZMZ. Designed by zagreb235.