Održana je redovita godišnja skupština KŽMZ

Održana je redovita godišnja skupština KŽMZ

12. travnja 2017.
/ / /
Comments Closed

U Zagrebu je 11. travnja održana redovita godišnja skupština Kluba željezničkih modelara Zagreb. Skupština je jednoglasno prihvatila Izvještaj o radu za 2016 레고 쥬라기월드 게임. godinu, Izvještaj o završnom računu za 2016. godinu i informaciju o sudjelovanju na izložbi u Kölnu, te je donijela Plan rada za 2017. godinu i raspravljala o Planu aktivnosti vezanih uz 50 다운로드. obljetnicu Kluba.

Planom rada za 2017. godinu, uz već obavljene aktivnosti (Fašnik u KŽMZ, burza u Virovitici i XXIII. susret željezničkih modelara s burzom modela u Zagrebu), predviđeno je sudjelovanje na Maketarskom kupu Zagreba (27 다운로드. svibnja), posjet burzi u Trstu (11. lipnja), sudjelovanje na Danima tehničke kulture u Novom Vinodolskom, te sudjelovanje na Maketarskom kupu ”Crna kraljica” (9 다운로드. rujna) i Danima Zagrebačke zajednice tehničke kulture (u listopad). Tradicionalni XXIV. susret željezničkih modelara s burzom modela održati će se 2 서든어택 듀얼리그 다운로드. prosinca, a organizirati će se i Dani Djeda Mraza u KŽMZ.

U Nadzorni odbor je umjesto Olivera Tržoka imenovan Tomislav Badel, a najaktivnijim članovima Kluba u 2016 토이스토리4 더빙 다운로드. godini uručena su priznanja.

Comments are closed.

Copyright © 2022 KZMZ. Designed by zagreb235.