Velika burza malih vlakova u Virovitici 17. ožujka 2018.

Velika burza malih vlakova u Virovitici 17. ožujka 2018.

2. ožujka 2018.
/ / /
Comments Closed

U Virovitici će se u subotu 17. ožujka 2018. od 9:00 do 15:00 sati održati Velika burza malih vlakova. Cijene stolova kreću se od 25 kn (školska klupa) preko 50 kn (stol 1,50×1 m) do 75 kn (stol 3×1 m) 위키독스 다운로드. Na burzi će zbog velikog interesa sudjelovati i prodavači modela automobila.
U sklopu kafića ”Cug” sudionici susreta imati će uz svaku kavu ili piće male bureke, a u sklopu kfića ”Train” u kojem se dijelom održava burza imat će uz svaku kavu i gratis cedevitu 다운로드. Oba kafića su uz željeznički kolodvor. Sav prihod od stolova biti će korišten za besplatni obrok sudionicima burze – domaće kuhane kobasice i peciva iz ”Dedinog mlina” 다운로드.
Ulaz na izložbu je besplatan
Organitator planira i mali izlet autobusom za one koji žele, uz stručnog vodiča, radi upoznavanja grada Virovitice 환생좌 다운로드. Izlet bi trajao od 15 do 17 sati, a cijena autobusne karte biti će poznata naknadno (oko 10 kn).
Za najavu veličine i količine željenog prostora, kao i sve druge dodatne informacije, zainteresirani se mogu obratiti Goranu Dencu na mobilni telefon broj 098 172-9994 나침반 무료. Na isti broj se mogu javiti i oni koji bi bili zainteresirani za noćenje u Virovitici.
Hrvatske željeznice – Putnički prijevoz odobravaju popust na cijenu prijevozne karte posjetiteljima burze od 40% 다운로드. Na polaznom kolodvoru kod kupnje karte dovoljno je reći da putujete u Viroviticu na burzu vlakova, a organizator će u Virovitici ovjeriti kartu pečatom prije povratka 신명조 다운로드. Popust vrijedi za Hrvatsku i Sloveniju, s tim da relacija nije kraća od 25 kilometara.

Comments are closed.

Copyright © 2022 KZMZ. Designed by zagreb235.