”Delnička adventska bajka” 3.-5. prosinca 2021.

”Delnička adventska bajka” 3.-5. prosinca 2021.

20. studenoga 2021.
/ / /
Comments Closed

Članovi sekcije ”Mali vlakovi” Kluba željezničkih modelara Zagreb i Siniša Abramović iz Delnica organiziraju prigodnu izložbu na ”Delničkoj adventskoj bajci”, koja će se održati od 3 다운로드. do 5. prosinca 2021. u dvorani Radničkog doma u Delnicama.

Grad Delnice i Turistička zajednica Gorskog kotara, niz godina organiziraju tu kulturno zabavnu manifestaciju koje posjećuje na tisuće gostiju iz Gorskog kotara, Rijeke, Istre, Zagreba i susjedne Slovenije ms project 2013.

Ovogodišnju izložbu tematski povezujemo sa Europskom godinom željeznice kao doprinos popularizaciji i ekološkim prednostima korištenja željeznice u odnosu na ostale vidove transporta 다운로드. Tim povodom na velikoj modularnoj maketi voziti će modeli lokomotiva i vlakova operatera koji prometuju na prugama Hrvatske. Na prigodnoj izložbi u vitrinama biti će predstavljeni operateri i sredstva koja koriste, povijesni kutak Riječke pruge te sadržaj vezan uz Europsku godinu željeznice gdisk.

Oko velike novogodišnje jelke na radost mališana postavit ćemo vrtnu željeznicu sa omiljenim djedicom i slatkišima.

Zbog aktualne pandemije Covid-19 u skladu sa odlukama Stožera svi posjetioci moraju imati EU Covid potvrde, maske na licu i držati razmak u dvorani 다운로드.

Comments are closed.

Copyright © 2022 KZMZ. Designed by zagreb235.