Održana je redovita godišnja skupština Kluba

Održana je redovita godišnja skupština Kluba

17. ožujka 2022.
/ / /
Comments Closed

Redovita godišnja skupština Kluba željezničkih modelara Zagreb održana je u utorak 15. ožujka 2022. Prisutno je bilo 20 članova Kluba što znači da su sve odluke pravovaljane 청바지 다운로드. Skupštini je kao gost prisustvovao i predsjednik ZZTK Jadranko Baturić.

Skupština je započela izborom radnih tijela, U radno predsjedništvo izabrani su Davorin Orban, Dragutin Staničić i Goran Princ, u verifikacijsku komisiju Siniša Dujmović, Krešimir Blaznik i Darko Imprić, za zapisničara Goran Princ i za ovjerovitelje zapisnika Davor Vinčić i Rudolf Lovnički 보노보노 게임.

Predsjednik Kluba Davorin Orban podnio izvješće o radu u 2021. godini i predložio plan rada za 2022. godinu. Također je izvijestio da je potpisan ugovor o korištenju novog prostora Kluba u naselju Špansko na adresi CTK Špansko, Slavka Batušića 2 다운로드. Prostor je ustupljen bez vremenskog ograničenja i bez naknade s time da ga Klub sam uredi. U toku je pakiranje i pripreme za iseljenje iz prostora u Ilici te čišćenje i uređenje novog prostora u Španskom 서울 1945 다운로드.

Predsjednik Nadzornog odbora Davor Čuturaš podnio je izvješće i naglasio da se rad Kluba odvijao prema Statutu i da je financijsko poslovanje vođeno u skladu sa zakonom airplayer 다운로드.

Sva izvješća i prijedlog plana rada za 2022. godinu prihvaćeni su jednoglasno.

Fotografije: Dragutin Staničić

Comments are closed.

Copyright © 2022 KZMZ. Designed by zagreb235.