Sastanci

Redoviti klupski sastanci održavaju se utorkom, od 19 do 22 sata.

Klub je opremljen vlastitim dia i kino projektorom, TV i video uređajem, te digitalnom kamerom 다운로드. Dostupna je mala filmoteka i videoteka sa oko 20 vlastitih filmova i oko 200 vlastitih video kazeta o radu u klubu i o velikim i malim željeznicama.

Klub posjeduje i vlastitu knjižnicu, najveću takve vrste u Hrvatskoj, koja stoji na raspolaganju svim članovima security essentials. Knjižnica ima oko tisuću naslova: knjiga iz područja željeznica i željezničkog modelarstva, kataloga gotovo svih svjetskih proizvođača modela željeznica i pribora, te željezničkih časopisa na više stranih jezika (engleski, francuski, njemački, talijanski, ruski i slovenski) 다운로드. U sklopu knjižnice nalazi se i bogata foto-dokumentacija o velikim i malim željeznicama, koju su članovi sakupljali od osnivanja Kluba.

Klub ima i šest različitih klupskih maketa (sistemi Z, N, TT, HO, HOe i G), kao i HO maketu – module od četrnaest elemenata i HO maketu – dioramu, te veliku stabilnu HO maketu (stanica Zabok), a koje su zajednički rad članova Kluba i na kojima se zajednički voze mali vlakovi 영문xp 다운로드.

Comments are closed.

Copyright © 2021 KZMZ. Designed by zagreb235.