12.9.2013. – Dani tehničke kulture – “Bundekfest 2013”

12.9.2013. – Dani tehničke kulture – “Bundekfest 2013”

6. rujna 2015.
/ / /
Comments Closed

Na poziv ZZTK, ovogodišnju manifestaciju “Bundekfest 2013.” savezi  i udruge tehničke kulture obogatile su svojim programima 다운로드. Klub je kao samostalna udruga u okviru ZZTK dobio termin u srijedu 11.9.2013. od 15 do 21 sati za prezentaciju svojih aktivnosti.

Izložili smo klupsku Z maketu i modele iz kolekcije Davora Vinčića 다운로드. Prikazali smo usporedbu modela različitih mjerila, američke električne lokomotive, poznate vlakove iz svjetske povijesti i klupske materijale, knjige i časopise koji se mogu pogledati i posuditi u Klubu 다운로드.

Na izložbenom prostoru dežurao je Dubravko Kuhta, jer je Davora u zadnji čas bolest omela u dežurstvu. Pomoć mu je na početku pružao Zdravko Vuk, a kako se radi za Klub još jednom su pokazale naše jedine dvije članice, Mirta i Snježana Kuhta – bravo cure 다운로드!

Usprkos lošem vremenu i kišnim oblacima koji su se nadvili nad Zagrebom, šator u kojem se održavala manifestacija posjetilo je tu srijedu poslijepodne preko 200 posjetitelja, od kojih se većina zadržala na našem prostoru 다운로드. Mirta je dijelila letke, a od nekoliko roditelja smo dobili obećanje da će svoje klince dovesti u Klub već sljedeći utorak. Možda i dobijemo kojeg novog člana, nikad se ne zna 알파스캔 screen+ 다운로드!

Comments are closed.

Copyright © 2022 KZMZ. Designed by zagreb235.