20.3.2013. – XV. Susret željezničkih modelara

20.3.2013. – XV. Susret željezničkih modelara

6. rujna 2015.
/ / /
Comments Closed

Proljetni susret održali smo na neuobičajenoj lokaciji – na IV katu Etnografskog muzeja u Zagrebu, u sklopu osmodnevne izložbe „Vlakovi za velike i male“ ps4 디지털. Muzej nam je ljubazno ustupio prostor u kojem održavaju radionice, a ulaznice se na dan susreta (subota 16.3.2013.) nisu naplaćivale.

Rezultat je posjeta koja je nekoliko puta premašila broj posjetitelja najposjećenijih susreta do sada 곰티비. Samo Susret posjetilo je preko 1.500 posjetitelja. Brojanje je bilo nemoguće, jer se prijepodne gotovo nije moglo ni kretati od djece i odraslih posjetitelja 람보 라스트 워 다운로드.

Naš predsjednik Mario se dosjetio odličnoj ideji, koju smo ovaj put i proveli u djelo. Za nekoliko odvoženih krugova na instalaciji vrtne željeznice, svako dijete, pa i poneki odrasli, dobilo je diplomu koja potvrđuje da ima položen ispit za vožnju malih vlakova 어도비 직접 다운로드. Diploma smo do 18 sati izdali 276, a neka djeca su se nekoliko puta vraćala da bi došla ponovno na red za vožnju. Atraktivnosti je doprinijela i Dubravkova kamera u lokomotivi koja je sliku s tračnica prikazivala na televizoru na suprotnom zidu 피날레 2014 다운로드.

Ponuda modela, maketarskog pribora i ostalih stvari potrebnih za gradnju makete bila je na zavidnoj razini, a Susretu su prisustvovali i prodavači iz Slovenije certmgr exe download. Što se članova Kluba i svih zaljubljenika u male vlakove tiče, proveli smo još jednu subotu u ugodnom druženju!

« od 2 »

Comments are closed.

Copyright © 2022 KZMZ. Designed by zagreb235.