3.12.2011. – XII. Susret željezničkih modelara

3.12.2011. – XII. Susret željezničkih modelara

6. rujna 2015.
/ / /
Comments Closed

Napunili smo šest godina održavanja Susreta! XII Susret održan u subotu 26.11.2011. bio je još jedan od uspješnih kombinacija izlaganja, kupnje, prodaje, razmjene, izmjene informacija, sretanja starih prijatelja i poznanika, te svih drugih vidova uživanja u našem zajedničkom lijepom hobiju 한셀뷰어 다운로드.
Tema naših izložaka bila je završetak pristupnih pregovora s EU, gdje smo izložili modele željeznica s područja država EU. S količinom izložaka za neke države smo bili ugodno iznenađeni, a u čuđenju kako nemamo baš niti jedan vagon iz nekih drugih 자바 이전 버전 다운로드.
Imali smo i goste. Mia Mirela Jezernik izložila je dio svoje bogate kolekcije puzzla i za svoj dio pripremila pravi koncept izložbe s katalogom 다운로드. Kolege iz Hrvatske udruge vojnih minijaturista (HUVM) su nam i ove godine “vratili” gostovanje na njihovoj Crnoj Kraljici i izložili vitrinu i stol prepun zanimljivih maketa njihovih članova 다운로드. I ovaj put naš stručni žiri izabrao je jednu maketu kao najbolju i njenom autoru dodijelili smo nagradu našeg sponozora Carta Magica 네이버 영상.
Iz razgovora s kolegama, prijateljima, posjetiteljima, našim članovima i ostalim “zainteresiranim stranama” zaključujemo da je i ovojesenski susret bio na razini i da s veseljem očekujemo slijedeći XIII Susret željezničkih modelara u proljeće 2012 다운로드. godine.

Comments are closed.

Copyright © 2022 KZMZ. Designed by zagreb235.