7.5.2011. – XI. Susret

7.5.2011. – XI. Susret

6. rujna 2015.
/ / /
Comments Closed

Po prekrasnom vremenu, u subotu 7. svibnja 2011. održali smo naš XI Susret željezničkih modelara. Lokacija i trajanje Susreta bili su uobičajeni, a i posjeta modelara, maketara, obitelji s djecom i naših dragih gostiju iz inozemstva bila je uobičajeno dobra 다운로드. Iako je bilo “mrvicu” manje posjetitelja zbog lijepog vremena, zadovoljni smo s nekoliko stotina posjetitelja.
Ovaj put smo umjesto uobičajene modularne makete odlučili izložiti makete naših članova od kojih neke nisu bile do sada izlagane 서울 1945 다운로드.

Izložene su bile slijedeće makete u vlasništvu Kluba i naših članova:
KŽMZ – IIm Potočnjak
Mario Slaviček – H0 Slavujstadt
Mario Slaviček – H0 Hodnikovac
Branislav Strižić – N maketa
Željko Švaljug – N maketa
Leon Kampanelo – N maketa
Dražen Bijelić – H0 Grad

Pokazali smo i tri vitrine sa izlošcima koje su uz Klub izložili: Milan Trbojević, Dragutin Staničić, Željko Sestrić, Robert Šlais, Mario Slaviče i Nenad Marold airplayer 다운로드. Izložili smo i doramu našeg prijatelja iz Slovenije Boštjana Jarca koja je bila prikazana i u modelarskim časopisima.
Izložili smo i dva mosta u samogradnji našeg člana Ninoslava Kratine od kojih je jedan obojao naš član Nikola Kolarek 인터넷 유튜브 영상 다운로드.
Uz ovo se moglo vidjeti još puno zanimljivosti, od Dubrovačkog vlaka do Milka vitrine.

Burzovni dio u podrumu je bio odlično popunjen, a izbor je po većini ocjena bio vrlo dobar 공기남녀. U tomboli je sudjelovalo preko 100 posjetitelja, gostiju i članova, a naš Oliver Tržok je bio najsretniji i dobio prvu nagradu.

Isto tako, već gotovo tradicionalno, su nam u gostima bili i prijatelji iz Hrvatske udruge vojnih minijaturista koji su izložili velik broj interesantnih maketa i diorama 블러디로어 모바일.

Na kraju je (pre)mala grupa članova doslovno “na svojim leđima” odradila i raspremanje prostora, prijevoz i prenošenje stvari u Klub i do nekih članova, te se na kraju i počastila ćevapćićima – naravno, o vlastitom trošku 다운로드.

Zahvaljujemo svim izlagačima i članovima koji su pomagali na uloženome trudu. Zahvaljujemo se i prijateljima iz Hrvatske udruge vojnih minijaturista i posjetiteljima koji su nas došli vidjeti i družiti se sa nama 프로토코스 다운로드. Hvala svima koji su kupovinom tombole pomogli rad kluba.

I za kraj možemo slobodno zaključiti da je ovo bio najbolji XI. Susret. Vidimo se u studenom na XII Susretu 마인크래프트 자바7!

Comments are closed.

Copyright © 2022 KZMZ. Designed by zagreb235.