2.3.2011. – Vlatko Moškon – TT Maketa

2.3.2011. – Vlatko Moškon – TT Maketa

7. rujna 2015.
/ / /
Comments Closed

Gospodin Vlatko Moškon bio je dugogodišnji član našeg Kluba i ulagao je veliki dio svog slobodnog vremena u nabavku modela i materijala za izgradnju makete željeznice 다운로드.
Maketa je bila smještena u hodniku stana obitelji Moškon, u metalnoj konstrukciji na sklapanje koju je sam napravio i montirao. Za naše područje prilično rijetko mjerilo TT (1:120) bilo je baš prava mjera za prostor na raspolaganju i rezultat godina truda je maketa koja na maloj površini nudi veliki broj mogućnosti vožnje vlakova i izgradnju krajolika 다운로드.

Nakon njegove tragične smrti, supruga Vanja i sin Mario su prilikom preseljenja odlučili maketu pokloniti Klubu kao uspomenu na g. Vlatka Moškona 다운로드. Donaciju smo sa zadovoljstvom prihvatili, preuzeli i otpremili u Klub maketu i konstrukciju, te je osposobili u prostorijama Kluba.
Maketa je uslijed godina nekorištenja načeta “zubom vremena”, pa je potrebno promijeniti električne instalacije i sustav upravljanja 목숨건연애.
Koncept makete je odličan i zadržat ćemo ga pri obnovi, kao i većinu materijala za izgradnju krajolika (kućice, vozila, drveće). U donjem dijelu metalne konstrukcije koja nosi maketu napravljen je aneks klupske knjižnice 세인츠로우4 캐릭터 다운로드.

Slijedi kratka biografijag. Vlatka Moškona iz pisma koju su nam poslali njegovi supruga i sin.
Moj suprug,Moškon Vlatko rođen je u Bosanskoj Krupi 01.07.1940.god.,kao četvrto dijete Mije i Marije Moškon.Imao je tri starije sestre.Po nacionalnosti su bili Hrvati a u Drugom Svjetskom ratu je ostao bez oca i djeda ,te ih je majka u vrlo teškim uvjetima odgojila 지상파 dmb 다운로드. Gimnaziju je završio u Bihaću,a građevinski fakultet u Zagrebu.Kratko je radio u Slavonskom Brodu,a kada se preselio u Zagreb radio je u IGH-u,sve do tragične smrti 18.08.1999.god 다운로드.
Poslovno je često putovao u inozemstvo i sa svakog putovanja bi nešto donio za maketu koju je radio. Budući da je bio član vašeg kluba sretni smo da smo vama poklonili njegov rad u kojeg je uložio mnogo sati truda, i bili bi vam zahvalni da njegovo ime bude napisano uz taj rad 윈도우 익스플로러 8 다운로드.
Unaprijed zahvaljujemo i želimo puno uspjeha u radu i poticanju mladih generacija na takve kreativne aktivnosti.

Zahvaljujemo se na donaciji, a nadamo se da će se uskoro okupiti dovoljno volontera da se maketa u potpunosti obnovi i služi kao klupski izložak na našim izložbama 다운로드.

Comments are closed.

Copyright © 2021 KZMZ. Designed by zagreb235.