Nikola Bušić

Nikola Bušić

7. rujna 2015.
/ / /
Comments Closed

Maketa N
Tip tračnica: Fleischmann Piccolo
Član KŽMZ
U stvari, nikad nisam mislio da ću se pod stare dane baviti željezničkim modelarstvom 올레마켓 다운로드. Dugo sam vremena posjedovao dva start seta u skali N, a da o tome nisam niti bio svjestan. Kad sam ih ponovo otkrio nakon nekih desetak godina odlučio sam ih odmah prodati 아이폰 구글어스 다운로드. Nakon nekoliko dana povlačim oglase sa Neta i moja je duša time bila prodana tim malim lokomotivama i vagončićima.

Na brzinu sam našao neka stara vrata veličine 180 x 70 (bila su odrezana po visini) i na tim vratima složio moju prvu maketu 토탈워 고구려 모드 다운로드. Nakon nekih godinu i pol činila mi se mala. Nabavio sam još jedan start set (piccolo) i dao se na gradnju ovaj puta nečeg većeg, gdje bi lokomotivice stvarno mogle protegnuti kotače 초보전기 다운로드. To ja ta današnja maketa koje se može vidjeti na slikama.

No čini mi se da sam negdje pogriješio, jer su se modeli gubili u samom okolišu makete 다운로드. Da li sam izabrao krive boje, da li je maketa bila loše isplanirana – ne znam. Sada mi i vid ne dozvoljava da nastavim s tim hobijem, pa je opet sve završilo u kutijama – na kratko 엔드 노트 x5 다운로드.

Opet je sve izvađeno, i opet sam tamo gdje mi je u stvari najljepše. He, he, he, žena mi se ljuti ali ja joj ne mogu pomoći…

Comments are closed.

Copyright © 2022 KZMZ. Designed by zagreb235.