Subota, 19.5.2007.

Subota, 19.5.2007.

8. rujna 2015.
/ / /
Comments Closed
Ovaj puta se baš i nije uranilo, ali su svi stigli na vrijeme, počeli smo točno u 9 sati 다운로드!
Pridružila su se i dva nova „učenika“: Matej i Tin. Naša školica sada broji 10 polaznika! Polako smo se već uigrali, imamo raspored; počnemo u 9, radi se do 10, mala pauza za sok i nešto pod zub, opet rad do 11, nakon toga pauza od pola sata u kojoj se stigne i pojesti i prelistati neki modelarski časopis, a naravno, i provesti poneki vlak po velikoj klupskoj maketi (dečki su od kuće donijeli modele da ih „prošeću“ po velikoj maketi) 다운로드. I nakon toga opet rad. A posljednje minute su rezervirane za spremanje, jer klub treba ostaviti čist!
Ove subote nije bilo dosadno, radilo se do zadnjeg trenutka, tako da rezultat nije izostao 다운로드! Klub sada krasi nekoliko komada izrezane šperploče (stranice i ukrućenja buduće makete). Koliko god se nekome činilo malo, učinjen je velik posao 다운로드. Prvo je trebalo s nacrta, koji je napravljen u mjerilu 1:5 prenijeti nacrte elemenata makete na šperploču. Pri tome je trebalo odrediti karakteristične točke krivulja budućih brda i dolina, uvećati mjere na potrebne vrijednosti i to nacrtati 샤나 인코더 다운로드. Znanje matematike dobro je došlo, od osnovnih računskih operacija do trigonometrije.
Nimalo lak posao za mlade modelare, a greške ne smije biti, jer ako se nešto krivo ispili baš i nije tako lako popraviti 다운로드. Nekoliko puta mjeri, pa i nekoliko puta računaj, a tek onda reži. Uspješnost posla je bila zavidna, svega je jedan element bio krivo izrezan, na svu sreću centimetar previše, to smo lako popravili 원노트 2019 다운로드! 🙂
A da se vidi s koliko se žara i koliko se ozbiljno prionulo gradnji makete, evo i opet ponešto slika, neka se vidi da ovi „subotnji“ modelari nimalo ne zaostaju za svojim starijim kolegama 다운로드!

Dobar modelar ima peticu iz matematike

Jesu li to točne mjere 코리아 영화 다운로드?

Preciznost i kontrola

Radilo se u skupinama

Rezultat našeg rada

Za vrijeme pauze se radilo

 

Comments are closed.

Copyright © 2022 KZMZ. Designed by zagreb235.