Subota, 26.5.2007.

Subota, 26.5.2007.

8. rujna 2015.
/ / /
Comments Closed
Pa naravno, subota je naš dan 전화 앱 다운로드!
Prošli se puta stalo na pola crtanja i piljenja, danas je slijedio nastavak. Baš i ne bi bilo tako jednostavno otkriti gdje se stalo, no, sve je bilo dokumentirano, na svim dijelovima su bile oznake, na nacrtima je također bilo sve zapisano i bez problema se je nastavilo dalje 다운로드. Istina je da se je trebalo opet malo prisjetiti prenašana mjera s nacrta na materijal…
Sve ispiljene dijelove je trebalo obraditi. Nešto samo brusnim papirom, a za neke dijelove je bila potrebna i turpija, osobito za servisne otvore budućeg brda 윈도우10 kn 다운로드. Bolje je to unaprijed napraviti, nego nakon prve intervencije na pruzi u tunelu imati izgrebanu ruku!
Nakon svih priprema na red je došao najdelikatniji dio gradnje makete: trebalo je zalijepiti osnovni okvir na ploču 슈퍼 와이 다운로드. Nimalo jednostavan zadatak. I iskusni modelari se pomuče da to naprave kako treba, a kako li je tek bilo našim školarcima! Uz maksimalno sudjelovanje svih polaznika naša maketa je dobila svoje stranice 다운로드!
Bilo je potrebno izabrati izrezane elemente stranica, postaviti ih na njihova mjesta, sve to namazati ljepilom za drvo i dobro stegnuti. Za svaki slučaj su spojevi dodatno osigurani vijcima 다운로드. Sve to je trebalo napraviti što preciznije i točnije. Netko je držao, netko mazao ljepilom, netko bušio rupe, netko vikao „Ovdje se je razdvojilo!“, a netko u izbušene rupe „šerafio“ vijke 정글만리 다운로드! Bilo je posla za sve, čak se pod pauzom nije vozilo! Skupljale su se snage za nastavak posla.
Rezultat današnjeg rada je sastavljen osnovni kostur makete 포켓몬스터 화이트 한글판 다운로드. Na žalost, dijagonalne ukrute nisu zalijepljene, malo kasnimo s realizacijom plana, ali nije ništa strašno. Sve će stići na red. Važnije od svega je da se radilo, koristilo razne alate, ponešto novo naučilo, a svi prsti su cijeli 다운로드!
I na kraju, opet nekoliko foto dokumenata našega rada!

Najvažnije je kvalitetno zalijepiti

Obrisi naše makete

Radni dogovor prije spajanja

Radnički gablec 1

Radnički gablec 2

Ravno, ravno …

 

Comments are closed.

Copyright © 2022 KZMZ. Designed by zagreb235.