Uz susret željezničkih modelara – priča o jednoj maketi

Uz susret željezničkih modelara – priča o jednoj maketi

21. studenoga 2015.
/ / /
Comments Closed

Na susretima željezničkih modelara 5. prosinca biti će izložena i jedna maketa sustava H0 koja nosi ime VEDROGRAD, a uz nju je vezana jedna lijepa i topla ljudska priča 팩토리오 다운로드.

Sve je počelo prije godinu dana, 30. studenog 2014., kada je član KŽMZ Mario Slaviček preko foruma mali.vlakovi najavio izradu makete kao božićnog dara za 10-godišnjeg dječaka imenom Vedran 구글 데스크탑. Mali Vedran je dijete s manjim poteškoćama u razvoju, veliki je zaljubljenik u male vlakove, a živi s teško bolesnom majkom i bakom u ne baš sjajnoj materijalnoj situaciji 다운로드. Mario je pozvao forumaše da pomognu izradi makete svojim donacijama ili prodajom po simboličnim cijenama sitnica koje im ne trebaju – zgrada, željezničkih i cestovnih vozila i različitog materijala 다운로드.

Ponude su počele pljuštati već istog dana. Netko je ponudio zgradu kolodvora, netko kućice, netko crkvicu, netko lokomotivu, netko vagone, netko cestovna vozila, netko elektroniku… U vrlo kratkom roku skupilo se pravo obilje materijala i sve besplatno, kao dar mališanu i vlastiti doprinos ovoj plemenitoj akciji 코비아키 다운로드.

Mario je složio lijepu maketicu koja je Vedranu uručena kao božićni dar 23. prosinca 2014. Dječak nije ništa znao o poklonu koji ga čeka kod kuće, jer ga je mama u dogovoru s ekipom modelara izvela u šetnju dok je maketa unošena u stan i postavljena na prikladno mjesto r소프트웨어. Vedranovim veselju zbog božićnog iznenađenja nije bilo kraja.

Na prijedlog forumaša sa web stranice mali.vlakovi maketa je dobila ime VEDROGRAD 윈도우 프리뷰 다운로드.

U riječi i slici prikazujemo kako je nastala maketa i kako je uručena malom ljubitelju željeznice. Fotografije su snimili Mario Slaviček i Dragutin Staničić 베이비보스.

Comments are closed.

Copyright © 2022 KZMZ. Designed by zagreb235.