Dojmovi sa VII. susreta modelara Srednje Europe u Kottmansdorfu 16. lipnja 2016.

Dojmovi sa VII. susreta modelara Srednje Europe u Kottmansdorfu 16. lipnja 2016.

24. lipnja 2016.
/ / /
Comments Closed

Dana 16. lipnja 2016. u Kottmansdorfu u blizini Klagenfurta održani su VII. susreti modelara Srednje Europe. Osim domaćina sudjelovali su klubovi iz Zagreba, Ljubljane, Trsta i Salzburga 윤고딕 230 다운로드. Na druženju u prostorijama kluba Modelleisenbahn Kärnten moglo se kupiti i modela, klub je prodavao rabljene stvari dok je iz Graza bio vlasnik s trgovinom K+K  Modellbahnen 브레이킹 배드 시즌2. Upriličena je i tombola, a glavni zgoditak – model lokomotive Taurus – dobio je naš tajnik Lucijan.

Nakon milenijske fotografije slijedio je razlaz 풋볼매니저2013 다운로드. Od zagrebačke ekipe (bilo nas je 22) neki su se uputili u Sloveniju, a jedna ekipa je otišla do Klagenfurta i jezera, te do kolodvora Weizelsdorf odakle svakog vikenda voze muzejski vlakovi do nedalekog Ferlacha (5-6 km) 지맥스 다운로드. U Ferlachu je smješten prometni muzej, koji u fundusu između ostalog ima i dubrovački tramvaj broj 1 te jedan Mandl iz Zagreba i tramvaj iz Osijeka 포인트 브레이크 다운로드.

U Sloveniji je većina zagrebačke ekipe posjetila Željeznički muzej Ljubljana, gdje je bila upriličena takozvana ”Ljetna noć u muzeju” 얼굴 포토샵 다운로드. Vozila je vrtna željeznica, a potpaljena je bila i lokomotiva serije 25 koja je po muzeju s jednim vagonom vozila posjetitelje. Isto tako je jedna TMD vozila posjetitelje po ložionici preko okretaljke, a aktivna je bila i modulna maketa mjerila H0 Ecotect download.

Sve u svemu proveli smo jedan prekrasan dan u podnožju Alpa.

(Tekst i snimke: Vjekoslav Suton)

Comments are closed.

Copyright © 2022 KZMZ. Designed by zagreb235.