Popust od 40% na cijenu željezničke prijevozne karte za posjetitelje izložbe u povodu 50. obljetnice Kluba željezničkih modelara Zagreb

Popust od 40% na cijenu željezničke prijevozne karte za posjetitelje izložbe u povodu 50. obljetnice Kluba željezničkih modelara Zagreb

16. svibnja 2019.
/ / /
Comments Closed

Klub željezničkih modelara Zagreb ove godine obilježava pedesetu obljetnicu postojanja i djelovanja, a u povodu ovog jubileja održati će se izložba željezničkih maketa i modela u Tehničkom muzeju Nikola Tesla u Zagrebu 다운로드. Izložba će biti otvorena od 31. svibnja do 16. lipnja 2019.

Posjetiteljima izložbe HŽ Putnički prijevoz odobrava popust od 40% na redovitu cijenu prijevozne karte u 1 다운로드. i 2. razredu svih vrsta vlakova. Popust se može koristiti od 31. svibnja od 00.01 sati do 16. lipnja u 24.00 sata isključivo za kupnju povratnih prijevoznih karata od polaznog kolodvora ili stajališta do Zagreb Glavnog kolodvora 다운로드.

Popust ne vrijedi za udaljenosti do 25 km.

Putničke blagajne i vlakopratno osoblje izdavati će karte uz popust na temelju izjave putnika da putuje na izložbu KŽMZ 하스스톤 100만 다운로드.

Putnik koji koristi ovaj popust dužan je na izložbi tražiti od organizatora otisak žiga na poleđini prijevozne karte kao dokaz namjenskog korištenja popusta 로이터 메신저. U povratnoj vožnji će vlakopratno osoblje putnicima koji nemaju ovjeru organizatora naplatiti razliku do pune cijene prijevozne karte.

Isti popust vrijedi i za putnike Slovenskih željeznica 다운로드.

Comments are closed.

Copyright © 2022 KZMZ. Designed by zagreb235.