”Švicarska u srcu Gorskog Kotara” privukla preko tisuću posjetitelja

”Švicarska u srcu Gorskog Kotara” privukla preko tisuću posjetitelja

9. prosinca 2021.
/ / /
Comments Closed

Ove je godine od 3. do 5. prosinca održano šesto izdanje izložbe ”Švicarska u srcu Gorskog kotara” u sklopu ”Delničke Adventske bajke”” 센 토스 다운로드. Ova atraktivna izložba postaje jedan od aduta u nacionalnim razmjerima koju je ove godine posjetilo više od 1.000 posjetitelja, od čega skoro 400 djece svih uzrasta 구스범스.

Izložbu su zajedno organizirali Siniša Abramović i Sekcija ”Mali vlakovi” Kluba željezničkih modalara ”Zagreb” 다운로드. Izložba je održana pod nazivom ”Švicarska u srcu Gorskog kotara” što je i bila tema makete izložene u Delnicama. Maketa je bila postavljena korištenjem 30 modula obaju suorganizatora tako da je to bio i najveći postav ove izložbe do sada 다운로드. Uz motive Švicarske posebni dio bila je i željeznička postaja u Delnicama sa svim svojim kompozicijama, zgradama i ljudima.

Tema voznog parka prikazanog na izložbi bila je ”Godina željeznice u Evropi” 다운로드. U okviru teme na maketi su vozile kompozicije Hrvatskih operatora Rail&Sea, Rail Cargo Carier Croatia, ENNA PPD, HŽ Cargo, HŽ PP i drugi s lokomotivama i vagonima u bojama navedenih operatora.

Za navedeno je bila postavljena i vrtna željeznica u Božićnom ruhu i slatkim poklonima za najmanje posjetitelje.

U postavljanju cijele izložbe sudjelovala su četvorica članova sekcije ”Mali vlakovi” Kluba Željezničkih modelara ”Zagreb”, Dragutin Staničić, Goran Princ, Siniša Dujmović i Ante Radočaj, koji su kao vodiči bili prisutni cijelo vrijeme izložbe i tumačili posjetiteljima sve interesantne detalje postava makete i voznog parka.

Na izložbu je često svraćala i Baka Mraz, svojevrsna maskota Delničke Adventske bajke.

Vidimo se na izložbi i slijedeće godine uz još interesantniji i veći postav.

Predsjednik KŽMZ Davorin Orban, dipl.ing.

Foto: Dragutin Staničić

Comments are closed.

Copyright © 2022 KZMZ. Designed by zagreb235.