Na kraju Adventa…

Na kraju Adventa…

24. prosinca 2021.
/ / /
Comments Closed

Adventski tjedni 2021. godine članovima KŽMZ ostat će u posebnom sjećanju zbog niza događaja koje smo uz svesrdnu pomoć sekcije ”Malih vlakova” pripremili i realizirali za poklonike željezničkog modelarstva i maketarstva 다운로드.

Da se prisjetimo:

– od 3. do 5.prosinca 2021. godine suorganizacija ”Fantastične izložbe”  u sklopu ”Delničke adventske bajke”, do sada najveći angažman i postav Javax.websocket jar download.

– od 10. prosinca.2021. do 10. siječnja 2022. godine postav modularne makete i pratećih vozila, uređenje prostora u poslovnom prostoru tvrtke Rail & Sea u Buzinu 다운로드.

– od 14. do 23. prosinca.2021. godine sudjelovanje u ”Božićnoj bajci” u ZZTK

– 21. prosinca.2021. godine doček Djeda Mraza i podjela prigodnih poklona najmlađim simpatizerima u KŽMZ

Realizacija ovih izložbi i događaja rezultirala je brojnom posjećenošću zainteresiranih za male i velike vlakove svih dobni skupina 다운로드.

Brojne reakcije posjetitelja ukazuju na potrebu organiziranja takvih aktivnosti, a nama nadanje da će se iznjedriti novi članovi spremni pomoći u realizaciji budućih aktivnosti, kao i za veću angažiranost postojećih članova Kluba 다운로드.

Nakon niza godina apstinencije, potresa, problema sa Covid pandemijom, malim ali snažnim koracima približili smo simpatizerima rad članstva te dokazali da ima potencijala za druženje i djelovanje u nama najdražem hobiju!

Uprava Kluba svima želi Čestit Božić i sretnu Novu 2022. godinu!

Comments are closed.

Copyright © 2022 KZMZ. Designed by zagreb235.